На Київщині затримали тренера, який чотири роки переховувався від органів суду за розбещення дітей

На Київщині затримали тренера, який чотири роки переховувався від органів суду за розбещення дітей

Суд заарештував тренера футбольної секції із правом внесення застави у сумі 150 тисяч гривень

Чоловік, якого підозрюють у вчиненні розпусних дій, весь цей час змінював імена і прізвища та проживав за різними адресами у столиці та на території Київської області. Саме цей факт і ускладнював пошуки фігуранта. Суд обрав правопорушнику міру запобіжного заходу у вигляді арешту із правом внесення застави у сумі 150 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції ГУНП у м. Києві у грудні 2015 року було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України стосовно тренера з міні-футболу.

Як встановили правоохоронці, зловмисник працював тренером у футбольній секції в загальноосвітній столичній школі. Наприкінці грудня 2015 року він спільно із своєю командою неповнолітніх вихованців поїхав на змагання до Львова. За словами потерпілого хлопчика, чоловік у готельному номері розбещував його, оголяючи свої статеві органи. Свідком даної події став ще один підліток, котрий у той момент також знаходився у кімнаті.

У ході досудового розслідування слідчі зібрали необхідну доказову базу щодо причетності фігуранта до вчинення протиправних дій. У подальшому матеріали провадження були скеровані до суду. Однак зловмисник, бажаючи уникнути покарання, почав переховуватися та не з'являвся на судові засідання.

Протягом останніх кількох років зловмисник проживав під чужим ім'ям і прізвищем, постійно змінював адреси проживання. Тим часом працівники карного розшуку столичного главку проводили кропітку роботу з метою встановлення місця знаходження та затримання підозрюваного.

Вчора під час оперативних заходів правоохоронці затримали чоловіка на території Київської області. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді арешту з правом внесення застави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: