У центрі Києві стався масштабний потоп (відео)

У центрі Києві стався масштабний потоп (відео)
фото: скрін із відео

Бульваром Миколи Міхновського тече вода

Через аварію на водопровідній мережі у столиці вода дісталася і до Печерського району. Про це свідчать відео у місцевих Telegram-каналах.

На відео видно як проїжджою частиною дорони на бульварі Миколи Міхновського тече вода.

У КМДА повідомили, що рух однією полосою вулиці Курганівської обмежено.

Через пошкодження водопровідної мережі на вулиці Курганівській, 3 стався витік води на проїжджу частину.

«Фахівці «Київводоканалу» виконуватимуть ремонтні роботи, які передбачають розриття на тротуарі. Пошкодження намагатимуться усунути якомога швидше», – додали в КМДА.

Нагадаємо, що в понеділок, 17 квітня, Україну продовжить заливати дощами. В «Укргідрометцентрі» прогнозують, що опади будуть у західних та південних областях, на решті території – сухо. На заході очікуються шквальні дощі.

Річка Десна затопила майже все село Погреби на Київщині.

У Бучанському районі Київської області з берегів вийшли річки Буча та Ірпінь, заплави яких нині затоплено. Є ризики часткового затоплення низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок переважно у прирічкових населених пунктах.

Ситуація із стихійним лихом залишається напруженою в Іванкові, що в Вишгородському районі. Через тривалі опади там розмило дамбу місцевого ставка, водою затопило вулиці. У селищі через паводок також затопило тимчасову переправу. Тому об’їзд до Іванкова тимчасово здійснюється через село Кухарі.

Кияни вже відкрили купальний сезон та пірнають на підтоплених набережних столиці. Під водою опинився парк «Муромець» на Трухановому острові. Це видовище кияни зняли з допомогою дрона. На кадрах видно, що зона відпочинку, альтанки, кафе та спортивні майданчики повністю затоплені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: