Невідомі вдерлися до банку у центрі Києва

Невідомі вдерлися до банку у центрі Києва
Правоохоронці виявили пошкодження замків вхідних дверей фінансової установи
Фото: Нацполіція

Шляхом злому замків зловмисники зайшли у приміщення, пошкодили сигналізацію та від’єднали від живлення камери відеонагляду

Столичні правоохоронці встановлюють обставини проникнення невідомих у банківське відділення на вулиці Басейній у Києві. Про це повідомляє прес-служба поліції.

«До поліції від охоронця надійшло повідомлення про пошкодження майна фінансової установи на вулиці Басейній. На виклик прибула слідчо-оперативна група та патрульні. На місці події правоохоронці виявили пошкодження замків вхідних дверей фінансової установи, а в охоронному приладі та в камерах відеоспостереження відрізані проводи», - йдеться в повідомленні.

Після проведеної перевірки та зі слів співробітників відділення, поліцейські встановили, що грошових коштів чи майна правопорушники з банку не забрали. 

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за ст. 162 (Порушення недоторканості житла) Кримінального кодексу України. 

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення зловмисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: