Чоловіка, якого підозрюють у вбивстві родини у Вінниці, заарештували без права застави

Чоловіка, якого підозрюють у вбивстві родини у Вінниці, заарештували без права застави
Місце злочину. Криміналісти збирають докази

На Вінниччині взято під варту чоловіка, якого підозрюють у вбивстві власних малолітніх дітей, матері та колишньої дружини

30-річному вінничанину, якого підозрюють у масовому вбивстві, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Про це інформує прес-служба прокуратури у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

«Встановлено, що в останній день минулого року, в мікрорайоні міста «Академічний», сталося жахливе вбивство. У квартирі виявлено трупи з  ознаками насильницької смерті семирічного хлопчика, його матері та бабусі.  У всіх різано-рубані рани голови.  Крім того, у квартирі виявлено трирічну дівчинку із подібними тілесними ушкодженнями, яку доставлено до лікарні. Але рани виявились несумісними із життям і малеча померла», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Також зазначається, що у нелюдському вчинку – зухвалому, жорстокому вбивсті підозрюється вінничанин - батько, син та колишній чоловік небіжчиків.

«1 січня йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 1, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України. Вінницьким міським судом підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави», - додають у прокуратурі.

У кримінальному провадженні призначено понад 15 судових експертиз, проведено та проводяться десятки допитів та оглядів місця події та речових доказів, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що 31 грудня 2018 року у власній квартирі було знайдено тіла жінок та дітей. За життя трирічної дівчинки боролися лікарі. На жаль дівчинка померла у лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: