Організатори новорічних свят розповіли про долю головної ялинки України

Організатори новорічних свят розповіли про долю головної ялинки України
Новорічну ялинку на Софійській площі почнуть розбирати 14 січня

На Софійській площі урочисте закриття святкової програми відбудеться 13 січня, а на Подолі - 19 січня

Головну новорічну ялинку країни, яка встановлена на Софійській площі в Києві, планують демонтувати в середині січня. Потім хвойне дерево відправлять на переробку. Аналогічна доля чекає і на ялинку на Контрактовій площі.

Про це в коментарі 44.ua розповів засновник проекту Folk Ukraine і організатор новорічних святкувань в Києві Ігор Добруцький.

«На Софійській площі урочисте закриття святкової програми відбудеться 13 січня, а на Подолі - 19 січня. Що стосується подальшої долі ялинок, то, як і в минулі роки, її гілки підуть на переробку, її тирса добре підходять для мульчування дерев і кущів у Києві. Як відомо, зимовий період є справжнім випробуванням для рослин, а завдяки мульчуванню ми зможемо зменшити ймовірність згубного впливу морозів на культури», - розповів він.

Як повідомлялося, у ці вихідні на Софійській площі відбудеться закриття новорічного містечка. Так, 12 січня святковий захід розпочнеться о 17:00, а в неділю - о 16:15. Зокрема, на сцені виступить Національний академічний оркестр України. Дивіться програму заходів тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: