Під Києвом неадекватний водій Ford двічі влетів у відбійник (фото, відео)

Під Києвом неадекватний водій Ford двічі влетів у відбійник (фото, відео)
Сильно постраждала передня частина авто
Фото: Інформатор

Поліції довелося одягти на водія наручники

У четвер, 10 січня, на виїзді з Києва на Бориспільському шосе, недалеко від села Щасливе, сталася ДТП. Чоловік в неадекватному стані на Ford Scorpio на швидкості влетів в спочатку в правий, а потім в лівий відбійник.

Аварія трапилася близько 1:00. Про це повідомляє Інформатор.

За словами очевидця, він їхав по трасі в бік Борисполя, коли побачив пошкоджений автомобіль. Небайдужий чоловік зупинився, щоб якось допомогти водієві. За його словами, з чоловіком, який знаходився в машині, неможливо було розмовляти, оскільки він був в неадекватному стані і не міг зв'язати і двох слів.

Ford влетів у відбійник, через що сильно постраждала передня частина авто. У самій машині знаходився лише один чоловік. На щастя, серйозних ушкоджень водій не отримав.

Поліцію викликав ще один очевидець - чоловік, який проїжджав повз. Але він не став чекати їх приїзду і поїхав. Перший же свідок залишився на місці події до прибуття правоохоронців. При ньому водій Ford тричі намагався сісти за кермо і втекти з місця ДТП.

Коли прибули патрульні і «швидка», водій почав вести себе агресивно, через що на нього наділи наручники. Він кричав про те, що він пасажир Ford і за кермом не був.

Поліцейські запропонували чоловікові з Ford пройти тест на «Драгер» або відвідати лікаря-нарколога. Але він не реагував на слова слідчих, кричав про свою невинність і вимагав зняти наручники.

За словами очевидців, швидше за все водій, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, їхав на великій швидкості і не впорався з керуванням, після чого влетів в спочатку в правий відбійник, а потім його розвернуло і вдарило об лівий. Подробиці події встановить слідство.

Нагадаємо, 9 січня на Бориспільській трасі під Києвом сталася серйозна ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: