Смертельна ДТП у Полтаві: жінку, яка збила дитину, відправили під домашній арешт

Смертельна ДТП у Полтаві: жінку, яка збила дитину, відправили під домашній арешт
Автомобіль Наталії Саєнко після ДТП 
Фото: Потавщина

Саєнко загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років

Жовтневий районний суд Полтави обрав для Наталії Саєнко, яка 6 листопада минулого року на позашляховику збила 15-річного хлопця, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном 60 діб.

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Застосувати до підозрюваної Саєнко Наталії Олександрівни запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на два місяці - до 9 березня 2019 року включно», - зачитала рішення суддя Алла Троцька.

Прес-офіцер поліції області Юрій Сулаєв повідомив, що підозра Саєнко була вручена сьогодні о 9-й годині ранку. Особу викликали повісткою до поліції, де їй і вручили повідомлення про підозру у вчиненні ДТП, що призвело до смерті потерпілого. 

saenkoФото: pol.gp.gov.ua

Позашляховик Mercedes ML250, як речовий доказ, зберігається на штрафмайданчику із дня вчинення ДТП. Наразі триває досудове розслідування, по завершенню якого матеріали провадження будуть скеровані до суду для прийняття остаточного рішення.

mersedes-benz

Як повідомляв «Главком», постраждалий підліток помер 7 січня, не приходячи до тями. 9 січня його поховали.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (ДТП, що спричинило смерть потерпілого) В разі доведення вини Наталії Саєнко, їй загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Відомо, що водій - власниця ресторанів TAU Poltava і Woka Poltava.

Під будівлею Полтавської обласної прокуратури відбувся мітинг з вимогою ретельного розслідування події. Також у вівторок, 8 січня, у центрі Полтави зібралося близько 100 мешканців, аби висловити підтримку родині 15-річного велосипедиста Артема Левченка, який помер у лікарні за два місяці після ДТП. Полтавці перекрили дорогу на «кільці» і вимагали пояснень від правоохоронців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: