Побили й розпилили газ: посеред вулиці в Києві двоє молодиків пограбували чоловіка (фото)

Побили й розпилили газ: посеред вулиці в Києві двоє молодиків пограбували чоловіка (фото)
На місці нападу працювли слідчі
Фото: Нацполіція

Зловмисниками виявилися раніше судимі мешканці Сумщини

На проспекті Миру в Києві двоє невідомих скоїли напад на 39-річного місцевого мешканця. Потерпілий киянин звернувся до поліції. За вказаною адресою виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, двоє невідомих спочатку зав'язали з перехожим розмову, попросивши цигарок. Почувши у відповідь, що він не палить, зловмисники спровокували з ним бійку, розпилили в очі газ та відібрали гаманець, ключі від квартири й автівки та годинник, після чого втекли.

«За кілька годин працівники патрульної поліції затримали правопорушників. Один із них судимий за нанесення смертельних тілесних ушкоджень 18-річний житель Сумщини. Другий - на три роки старший мешканець міста Конотоп, який відбував покарання за крадіжку», - розповів правоохоронець.

При поверхневій перевірці у зловмисників виявили та вилучили особисті речі потерпілого.

Обох молодиків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 повідомили чоловікам про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: