Поліцейські виявили на Київщині автопоїзд без дозволу на перевезення

Поліцейські виявили на Київщині автопоїзд без дозволу на перевезення
Тягач DAD XF95 з напівпричепом

Тягач DAD XF95 з напівпричепом правоохоронці зупинили у Сквирі

У вівторок, 3 квітня, близько 8 години ранку в м. Сквира Київської області працівники поліції під час патрулювання звернули увагу на вантажний автомобіль, габарити якого перевищували допустиму норму для проїзду. Про це повідомляє прес-служба Управління превентивної діяльності Нацполіції у Київській області.

Тягач DAD XF95 з напівпричепом правоохоронці зупинили на вулиці Залізнична. При перевірці документів патрульні виявили відсутність у водія відповідного дозволу на негабаритні перевезення.

За відповідне порушення керманичу винесена постанова за ст. 132-1 КУпАП (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами).

Поліція Київщини нагадує, дозвіл на рух великовагового або великогобаритного транспортного засобу після отримання погодження маршруту від Укравтодору чи Служби видається уповноваженим підрозділом Національної поліції через центри надання адміністративних послуг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: