Поліція кваліфікувала напад на працівників штабу Гриценка як хуліганство

Поліція кваліфікувала напад на працівників штабу Гриценка як хуліганство
У Києві невідомі обстріляли автомобіль працівників штабу Гриценка

За вчинення правопорушення передбачено до семи років позбавлення волі

Поліція Києва кваліфікує напад на працівників штабу лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка як хуліганство із застосуванням зброї.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За словами поліцейських, заявниця повідомила, що 12 січня близько 12-ї години вона припаркувала автомобіль по вулиці Вікентія Беретті в Деснянському районі Києва, а 14 січня помітила пошкодження лобового скла, дверей та порізане колесо.

«Правоохоронці оглянули транспортний засіб та виявили ушкодження на лобовому склі та на передніх правих дверцях, імовірно, від пневматичної зброї. Пошкоджене колесо на момент приїзду поліції заявниця встигла замінити», – заявили в поліції.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Встановлюються обставини, причини та мотиви скоєння правопорушення. 

Нагадаємо, 14 січня партія «Громадянська позиція» повідомила, що невідомі зробили 10 пострілів у лобове скло та кузов автомобіля двох співробітників центрального штабу Анатолія Гриценка, а також пробили колесо.

11 січня на з'їзді Європейської партії України було ухвалено рішення підтримати на президентських виборах Анатолія Гриценка як єдиного кандидата від об'єднаної демократичної опозиції.

12 січня лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України.

 До вашої уваги: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: