Поліція розслідує смертельну ДТП, в результаті якої маршрутка збила киянку

Поліція розслідує смертельну ДТП, в результаті якої маршрутка збила киянку
Смертельна ДТП на Оболоні
Фото: Еспресо

В Оболонському районі автобус збив жінку на пішохідному переході

Столичні правоохоронці розслідують ДТП, яка сталася 5 червня в Оболонському районі Києва, в результаті якої автобус смертельно травмував жінку. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Близько 20:00 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на перетині проспектів Степана Бендери та Оболонського автобус смертельно травмував жінку. Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, опитала свідків та очевидців», - йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що маршрутний транспорт повертав вправо зі сторони Московського мосту у напрямку Оболонського проспекту та на пішохідному переході збив жінку. За поясненнями водія, він не помітив пішохода. Від отриманих травм місцева жителька померла на місці аварії. Під час автопригоди у салоні автобусу знаходилися два пасажири, які не постраждали.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідчі призначають судові експертизи, а також вилучають відеозаписи із камер спостереження для встановлення обставин та механізму автопригоди.

Як повідомлялося, 6 червня на перехресті Оболонського проспекту та проспекта Степана Бандери, поблизу станції метро «Почайна» у Києві сталася жахлива ДТП - маршрутка зачавила молоду жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: