Пожежі не припиняються: навколо Києва горять торф’яники та сухостій (фото)

Пожежі не припиняються: навколо Києва горять торф’яники та сухостій (фото)
Пожежу у лісосмузі в Баришівському районі
Фото: ДСНС

В Ірпінському районі за добу сталося три загорання трав'яного настилу та сміття

Протягом 29-30 квітня рятувальниками Ірпінського регіону було ліквідовано три випадки загорання сміття та сухої рослинності.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Київській області.

Так, 29 квітня о 10:50 до оперативно-диспетчерської служби м. Ірпінь надійшло повідомлення про загорання торф’яних покладів по вул. Києво-Мироцька, заплава р. Рокач. На ліквідацію пожежі було залучено одне відділення 35-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Буча. Загорання ліквідовано о 14:07. Загалом на місці працювало 5 чоловік особового складу.

О 22:30 до оперативно-диспетчерської служби м. Ірпінь надійшло повідомлення про загорання сухої рослинності в м. Буча по вул. Інститутська. На ліквідацію пожежі було направлено одне відділення 35-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Буча. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що площа загорання складає близько 150 кв. м. Загорання було ліквідовано о 23:10.

30 квітня о 03:35 надійшло повідомлення про загорання пластикових контейнерів для збору сміття у м. Буча на вул. Водопровідна. На ліквідацію пожежі було направлено одне відділення 35-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Буча. Пожежу було локалізовано о 03:52 та о 04:36 ліквідовано повністю. На події працювала одна одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

Крім того, 29 квітня о 20:47 до оперативно-диспетчерської служби Баришівського надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу в лісо полосі. На місце події виїхав черговий караул 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Березань. По прибуттю рятувальників на місце події та проведення розвідки встановлено, що горить трав’яний настил на площі 4 га. Пожежу локалізовано о 22:40 та ліквідовано о 23:25. На місці пожежі працювала 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу.

Як повідомлялося, у Житомирській області гасять щонайменше чотири осередки пожеж.

Київ спільно зі столичною областю створили робочу групу для упередження пожеж та подолання їх наслідків.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: