Прорив труби у центрі Києва ліквідовано, але знову може статися аварія

Прорив труби у центрі Києва ліквідовано, але знову може статися аварія
Комульники менше, ніж за добу, ліквідували пошкодження труби гарячого водопостачання у Києві
Фото: Інформатор

Під час ліквідації аварії виявлено інші пошкодження тепломережі

Комунальні служби ліквідували пошкодження тепломережі на перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського в центрі Києва, проте виявили при цьому інші пошкодження, які можуть спричинити аварію.

Як розповів на брифінгу в середу заступник голови Київської міськдержадміністрації Петро Пантелеєв, співробітники профільних служб виявили додаткові пошкодження, що можуть спричинити аварію, та працюють над заміною мереж.

КП «Київтеплоенерго» на період ліквідації аварії здійснило перепідключення будинків на іншу теплову мережу, щоб не залишати людей без тепла. Вночі евакуювали автомобіль, що потрапив у зону пошкодження (яму, що утворилася).

Нагадаємо, що аварія сталася близько 17-ї години. Прорвало трубу гарячого водопостачання діаметром 400 міліметрів. Через прорив частина асфальту провалилася, у яму «пішла» машина, по дорогах почали бігти річки з окропу. Відразу після події воду перекрили, але на проїжджій частині все ще залишався окріп. Рух по цій території перекрили на кілька годин. Утворився затор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: