П’ять років після Майдану. «Беркут» відсвяткував свій ювілей (фото)

П’ять років після Майдану. «Беркут» відсвяткував свій ювілей (фото)
У святкуванні взяв участь перший командир підрозділу «Беркут» Анатолій Куліков
Фото: Нацполіція

На урочистості з цієї нагоди запросили засновників підрозділу та пенсіонерів служби

Працівники київського полку поліції особливого призначення відзначили 30-річчя з дня створення підрозділу.

Нагадаємо, що підрозділ поліції особливого призначення – це колишній «Беркут».

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, на урочистості з цієї нагоди запросили засновників підрозділу та пенсіонерів служби. Кращим співробітникам та переможцям турніру з рукопашного бою, проведеного на честь загиблого колеги Руслана Кушніра (охоронця нардепа Ігоря Мосійчука), начальник поліції Києва Андрей Крищенко вручив цінні подарунки та відомчі відзнаки.

До слів привітань долучилися заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич та перший командир підрозділу Анатолій Куліков.

Поліцейські вшанували хвилиною мовчання загиблих під час виконання службових обов’язків працівників та згадали будні підрозділу.

«Головне у вашій щоденній праці – бути вірними присязі, впевненими в собі, відчувати дружнє плече, гідно нести службу і проявляти спокій та витримку», - підсумував Крищенко.

Нагадаємо, «Беркут» - підрозділ міліції особливого призначення при обласних МВС України, Був створений 5 грудня 1988 року, а розформований у 2014 році після Революції гідності. Він був відповідальний за дотримання громадської безпеки, боротьбу з організованою злочинністю. Ліквідований за перевищення повноважень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: