СБУ затримала на хабарі головного ревізора фіскальної служби Київщини

СБУ затримала на хабарі головного ревізора фіскальної служби Київщини
Затримання посадовця фіскальної служби

Посадовець вимагала тисячу доларів США у столичного підприємця за ненакладення штрафних санкцій

Співробітники Служби безпеки України затримали на хабарі головного державного ревізор-інспектора одного з районних відділень Державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Правоохоронці встановили, що посадовець вимагала тисячу доларів США у столичного підприємця за ненакладення штрафних санкцій за результатами перевірки дотримання вимог податкового законодавства. Гроші за «послугу» комерсант повинен був перерахувати на банківський картковий рахунок чиновниці», - йдеться в повідомленні.

Співробітники СБУ затримали зловмисницю на робочому місці після надходження першої частини хабара у розмірі тисяча гривень.

Вирішується питання щодо оголошення затриманій про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії. 

Операція з викриття посадовця проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури та за сприяння підрозділу внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: