Стало відомо, скільки грошей виділять постраждалим від вибуху на проспекті Голосіївському

Стало відомо, скільки грошей виділять постраждалим від вибуху на проспекті Голосіївському

Влада планує виділити по 75 тис грн

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати розглядали питання надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок вибуху на проспекті Голосіївському, 70. Про це повідомили в прес-службі Київради.

Відповідно до проекту рішення, громадянам, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації, мають намір надати одноразову матеріальну допомогу. Передбачається, що 17 громадян отримають по 75 тисяч гривень. 

«Проект рішення покликаний підтримати та соціально захистити громадян, які постраждали внаслідок вибуху влітку в Голосіївському районі. Необхідну суму планується виділити за рахунок коштів, передбачених у бюджеті міста Києва на 2017 рік. Таким чином нам потрібно буде скоригувати два рішення Київради — програму «Турбота» і бюджет міста Києва», - зазначив голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков. 

Відповідний проект рішення також має розглянути постійна комісія Київради з питань охорони здоров’я та соціального захисту. 

Нагадаємо, 8 липня цього року у житловому будинку на проспекті Голосіївському, 70 стався вибух. Ця будівля перебуває у сфері управління районної в м. Києві державної адміністрації. У будинку розташовано 17 квартир, із яких 5 – це квартири загального користування, де зареєстровано 68 громадян. 

КП «Київжитлоспецексплуатація» провело обстеження технічного стану будинку. Відповідно до висновку, конструкції знаходяться в аварійному стані. У зв’язку з цим експлуатація будівлі неможлива, а відновлення будинку недоцільне. Тому було прийняте рішення про відселення мешканців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: