Стало відомо, які речі зазвичай гублять кияни та гості столиці

Стало відомо, які речі зазвичай гублять кияни та гості столиці

У «Бюро знахідок» повертали паспорти, дипломи та навіть папугу

За вісім місяців роботи онлайн-сервісу «Бюро знахідок», через Контактний центр міста Києва 1551 операторами зареєстровано понад 150 звернень від столичних мешканців про знайдені або загублені речі, з них 107 про втрачені та 44 про знайдені речі.

Переважно кияни звертаються щодо загублених документів, таких як «Картка киянина», паспорт, водійські та пенсійні посвідчення, дипломи тощо. Окрім того, надходили дзвінки стосовно загублених гаманців, мобільних телефонів та обручки.

Найбільш цікавою стала знахідка папуги, про втрату якого повідомила його господарка. Також серед оголошень про втрату реєстрували дрони, велосипеди, запчастини від моторного човна, ксерокопії рецептів.

Аби відшукати загублені чи повернути знайдені речі власникам, мешканцям столиці потрібно звернутися до «Контактного центру міста Києва 1551». Повідомлення про знайдені або загублені речі можна залишити, зателефонувавши за номерами 15-51 (зі стаціонарного), (044) 205-73-37 (з мобільного). При цьому необхідно лише надати стислу інформацію про загублену чи знайдену річ та свої контакти для зворотного зв’язку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: