Столична поліція затримала 25-річного наркоторговця

Столична поліція затримала 25-річного наркоторговця
Слідчі вилучили понад 600 грамів канабісу

Наркоторговцю загрожує до восьми років ув’язнення

У рамках кримінального провадження, розпочатого прокуратурою Києва за фактом збуту наркотиків у столиці та на Київщині, правоохоронці провели оперативну закупку заборонених речовин у 25-річного чоловіка.

За місцем мешкання зловмисника працівники Голосіївського управління поліції провели санкціонований обшук, де виявили понад 600 грамів канабісу. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Під час досудового розслідування кримінального провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України ми спільно зі співробітниками СБУ провели санкціонований обшук у помешканні в Київській області. У результаті процесуальної дії слідчі вилучили понад 600 грамів канабісу», - розповів т.в.о. начальника слідчого відділення Голосіївського району столиці Сергій Бондар.

Під час спілкування 25-річний чоловік повідомив слідству, що збував наркотики для швидкого збагачення. Правоохоронці вилучили наркотичні засоби та направили на експертне дослідження.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві викрито групу осіб, які тривалий час займалися виготовленням амфетаміну, та ліквідовано підпільну нарколабораторію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: