Столична поліція затримала ґвалтівника (фото, відео)

Столична поліція затримала ґвалтівника (фото, відео)
Поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні дівчини
Фото: Нацполіція

Столичні слідчі оголосили киянину про підозру за замах на зґвалтування дівчини

До поліції Києва звернулася 19-річна дівчина з повідомленням про те, що наглядно знайомий намагався її зґвалтувати. На місце події відразу виїхали працівники відділу кримінальної поліції та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Як розповів слідчий Голосіївського управління поліції Сергій Ольшевський, напередодні киянка загубила сумку, яку нібито знайшов її наглядно знайомий, і вони домовилися про зустріч.

«Під час передачі речей чоловік почав чіплятися до дівчини та повалив на землю. Потерпіла почала чинити опір і кричати. У цей момент неподалік проходила жінка, кроки якої почув зловмисник, а відтак він злякався і втік. За отриманими прикметами оперативники встановили особу та розшукали правопорушника. Це – киянин, 1969 року народження, який не має постійного місця проживання. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини, за які відбув покарання у сукупності більше тридцяти років», - повідомив правоохоронець.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження та оголошено фігуранту про підозру у вчинені злочину за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (Незакінчений замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: