Столична влада не бачить сенсу давати киянам гарячу воду раніше за опалення

Столична влада не бачить сенсу давати киянам гарячу воду раніше за опалення

Опалювальний сезон розпочнеться, як тільки середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб становитиме +8 С

Гарячу воду киянам буде включено разом з початком опалювального сезону, тобто, як тільки середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб становитиме +8 С. Як стверджують в КМДА, відновлювати гаряче водопостачання раніше технологічно немає сенсу.

Про це заявив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко, повідомляє Дніпровська районна державна адміністрація в місті Києві.

Науменко зазначив, що після отримання ухвали суду, якою затверджено мирову угоду між «Київтеплоенерго» і НАК «Нафтогаз України», можуть бути підписані договори на постачання газу та відповідно буде відновлена робота об'єктів теплогенерації. «Таким чином, опалювальний сезон ми плануємо розпочати вчасно. Разом із теплом киянам буде відновлено надання послуги гарячого водопостачання, адже зараз розділяти ці послуги технологічно вже немає сенсу», - вважає він.

Директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури наголосив, що опалювальний сезон розпочнеться, як тільки середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб становитиме +8 С.

Нагадаємо, у середу, 10 жовтня, Господарський суд Києва затвердив мирову угоду між комунальним підприємством «Київтеплоенерго» та НАК «Нафтогаз України».

9 жовтня НАК «Нафтогаз України» та КП «Київтеплоенерго» підписали мирову угоду, яка дозволить відновити постачання теплової енергії споживачам столиці.

Мер столиці. Віталій Кличко заявив, що постачання гарячої води киянам буде відновлене наступного тижня.

Також повідомлялося, що після розірвання угоди між КМДА і «Київенерго» Ріната Ахметова компанія олігарха не лише переклала на місто обов’язок виплатити штрафні санкції в 1,2 млрд грн, а й претендує на компенсацію витрачених на модернізацію мереж коштів у 800-900 млн грн.

Читайте також матеріал:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: