Кличко обіцяє киянам гарячу воду вже наступного тижня

Кличко обіцяє киянам гарячу воду вже наступного тижня

10 жовтня Господарський суд Києва має затвердити мирову угоду між НАК «Нафтогаз» та КП «Київтеплоенерго»

Постачання гарячої води киянам буде відновлене наступного тижня. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час засідання Київради у вівторок, коментуючи ситуацію з відсутністю гарячого водопостачання у столиці.

«Ситуація з гарячим водопостачанням досить складна. Нам довелося пройти багато перешкод, і наступного тижня гаряча вода буде в оселях киян», - сказав він

Водночас, як зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, у середу, 10 жовтня, Господарський суд Києва має затвердити мирову угоду між НАК «Нафтогаз» та комунальним підприємством «Київтеплоенерго».

«Ми отримали проект мирової угоди, сторони її узгодили. Мирова угода погоджена наглядовою радою НАК «Нафтогаз». Таким чином, завтра, 10 жовтня, відбудеться засідання суду, який повинен затвердити цю угоду. Після цього ми повинні отримати ухвалу суду і укласти договори на газопостачання. Плануємо, що договори будуть укладені до кінця цього тижня», - сказав Пантелеєв.

Крім цього, він зауважив, що наразі на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 немає 10-тиденного запасу мазуту. Але зараз готуються зміни до бюджету, які ухвалять у листопаді, і за ці кошти місто придбає необхідний мазут.

Він нагадав, що ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 перейшли в управління міського підприємства лише у серпні цього року.

Як повідомлялося, сьогодні НАК «Нафтогаз України», КП «Київтеплоенерго» і ПАТ «Київенерго» підписали мирову угоду, яка дозволить відновити постачання теплової енергії споживачам столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: