У Борисполі жінка тримала чоловіка в ямі зі сміттям

У Борисполі жінка тримала чоловіка в ямі зі сміттям
Діями жінки займається слідчо-оперативна група

Чоловіка з тілесними ушкодженнями поліцейські передали медикам

5 травня близько опівночі на лінію 102 надійшло повідомлення про незаконне позбавлення волі або викрадення людини у Борисполі.

Інспектори патрульної поліції, прибувши на місце події, зустрілись із заявником, який повідомив, що помітив як у подвір'ї, в ямі, жінка тримає чоловіка та не випускає його. Про це повідомляє Патрульна поліція Борисполя.

Зайшовши до вказаного подвір'я, патрульні виявили 40-річну громадянку. Жінка повідомила, що в будинку вона одна, а про чоловіка в ямі їй взагалі нічого не відомо.

Однак під час спілкування з громадянкою поліцейські почули крики про допомогу, які лунали з ями, яка в додачу була завалена мішками та тротуарним бордюром. Розчистивши вхід, патрульні виявили чоловіка, який мав тілесні ушкодження.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського відділу поліції. А оскільки в діях жінки вбачаються ознаки кримінального правопорушення, надалі справою будуть займатись слідчі.

Потерпілого передали медикам.

Як повідомлялося, на Київщині правоохоронці затримали злочинну групу, яка вчинила серію тяжких злочинів на території Бориспільського району. Зокрема, викрадала людей і вимагала від них гроші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: