У Будинку вчителя замість кабінету Грушевського зроблять туалет (схеми)

У Будинку вчителя замість кабінету Грушевського зроблять туалет (схеми)
Біля Будинку вчителя виріс паркан
Фото: Вечірній Київ

Столична влада планує реконструкцію київського Будинку вчителя

Депутат Київради з фракції «Свобода» Юрій Сиротюк заявляє, що під виглядом реконструкції київський Будинок учителя, який є пам’яткою українського державотворення, адже там працювала Українська Центральна Рада, планують закрити і повністю знищити внутрішнє наповнення. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Подарунок київської влади киянам на Андрія: у будинку Центральної Ради замість кабінету Михайла Грушевського роблять туалет. Якраз у століття Революції. Як вам ідея - вкрасти у киян Будинок вчителя. Місце, яке було осередком патріотизму в найважчі часи», - написав він.

Сиротюк показав схеми реконструкції будівлі. «На малюнку номер один виділено місце, де знаходиться меморіальний кабінет Грушевського, на малюнку номер два туалет після реконструкції...», - вказав він.

Раніше під час прес-конференції у «Главкомі» директор Музею Української революції 1917-1921 рр. Олександр Кучерук повідомив, що під приводом «реконструкції» Будинку вчителя планується побудувати 4 ліфти, на даху будинку – ресторан, а меморіальні кабінети Грушевського та Винниченка перетворити на кімнати туалетів.

Як повідомляв «Главком», на початку грудня перед Київським міським будинком учителя з’явився паркан з металевої сітки. У комунальному закладі у лютому 2019 року має розпочатися реконструкція. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: