У Києві на Троєщині сталася ДТП за участю поліцейського авто (фото, відео)

У Києві на Троєщині сталася ДТП за участю поліцейського авто (фото, відео)
Автомобіль поліції потрапив у ДТП
Фото: Інформатор

Поліцейську Toyota протаранив Volkswagen

У вівторок, 26 червня, на Троєщині сталася аварія з поліцейською машиною Toyota Prius.

ДТП сталася близько 21:30. Про це повідомляє Інформатор.

За словами водія Volkswagen Jetta, він рухався по головній дорозі по вулиці Бальзака в бік проспекту Степана Бандери. Наблизившись до перехрестя, на якому не працював світлофор, він зменшив швидкість і переконався що нікого немає на дорозі. Але майже переїхавши перехрестя, перед ним з другорядної дороги по вулиці Теодора Драйзера виїхав поліцейський Prius. Не зменшуючи швидкість, він рухався в сторону кінотеатру «Флоренція».

«Німець» ударив Toyota в задню частину автомобіля. Від удару у останньої відірвало задній бампер і машину винесло на зустрічну смугу руху. У Volkswagen мінімальні пошкодження - побитий передній бампер і пом'ятий капот.

За словами очевидців, автомобіль патрульної поліції їхав дуже швидко і у нього був включений світловий спецсигнал червоного і синього кольору, але без відповідного звукового сигналу.

На місці працювала поліція. Постраждалих немає.

Нагадаємо, ДТП сталася 24 червня близько 19:30. За попередньою інформацією, велосипедист їхав без шолома і потрапив під колеса автомобіля. Хлопець отримав відкриту черепно-мозкову травму.

Водій транспортного засобу зник з місця події.

26 червня хлопець помер у лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: