У Києві поліція затримала грабіжників, у яких вилучили автомат «Калашникова»

У Києві поліція затримала грабіжників, у яких вилучили автомат «Калашникова»

Правоохоронці впіймали зловмисників, які два дні тому пограбували киянина, оперативники Голосіївського району. Під час огляду їхнього автомобіля вилучили патрони і автомат.

Під час відпрацювання території працівники кримінальної поліції зупинилиавто, яке рухалося із порушенням правил дорожнього руху. У машиніперебували троє іноземців. Під час огляду транспортного засобу у салонівиявили 40 патронів до вогнепальної зброї, 12 патронів - до травматичної та автомат Калашникова.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

«При перевірці з’ясувалося, що чоловіки – 1969, 1984 та 1995 роківнародження – причетні до пограбування киянина: два дні тому вони відібрали у чоловіка сумку із документами та банківськими картками. На цейчас їм уже оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України. Усі вони затримані. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжногозаходу», - повідомив начальник Голосіївського управління поліції СергійКуленко.

Окрім того, за фактом виявлення автомата і набоїв розпочато кримінальнепровадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучені речі відправили для проведення експертизи. Зловмисникамзагрожує до семи років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: