У Києві посилиться снігопад: дорожники готуються до безсонної ночі (фото)

У Києві посилиться снігопад: дорожники готуються до безсонної ночі (фото)
Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання не припиняють роботи 
Фото: Київавтодор

У столиці працює 359 одиниць снігоприбиральної техніки

У Києві знову сніжить, і на вулицях великогабаритна спецтехніка «Київавтодору» знаходиться на вихідних позиціях, щоб у разі посилення опадів мати можливість негайно приступити до чергової обробки протиожеледними матеріалами. Про це повідомляє прес-служба корпорації.

«В той же час малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання не припиняють роботи з зимового утримання: постійно прибираються та, у разі необхідності, посипальними матеріалами обробляються тротуари, наземні пішохідні переходи, сходові марші, зупинки громадського транспорту, які обслуговуються підприємства «Київавтодору», - йдеться в повідомленні.

У столиці працює 359 одиниць снігоприбиральної техніки та 70 бригад з ручного прибирання. Упродовж дня вони, а за потреби і допоміжна техніка, забезпечуватимуть прибирання столиці від снігу, інформують дорожники.

«До речі, у другій половині дня синоптики прогнозують посилення снігопаду, тож попереду у дорожників чергова безсонна ніч», - повідомив «Київавтодор».

Враховуючи проноз погоди, комунальна корпорація «Київавтодор» в чергове звертається до всіх власників транспортних засобів не паркуватися обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: