У Києві п’яний працівник СТО викрав автівку і влаштував гонку з патрульними

У Києві п’яний працівник СТО викрав автівку і влаштував гонку з патрульними

Після кількох хвилин погоні поліцейським вдалося зупинити викрадений Mercedes на «евробляхах»

Фото: Інформатор

Чоловік викрав машину з боксу і прямував «на пошуки пригод»

У суботу, 12 січня, в Солом'янському районі Києва п'яний працівник СТО викрав автомобіль з боксу і влаштував «погоню» з патрульними.

Правоохоронці помітили автомобіль, який дивно рухався по дорозі близько 2:45. Про це повідомляє Інформатор.

Співробітники поліції патрулювали вулицю Смілянську та побачили на проїжджій частині Mercedes на «евробляхах», який їхав «змійкою». Вони подали водієві знак, щоб він зупинив машину, але той набрав швидкість і спробував утекти від поліцейських. Після кількох хвилин погоні, правоохоронцям вдалося обігнати універсал і перекрити дорогу, в результаті чого «гонщик» зупинився.

У чоловіка при собі не було ніяких документів. Але вдалося з'ясувати, що він працівник СТО, що знаходиться навпроти Волинської оптової бази, де Mercedes стояв на техобслуговуванні. У зловмисника були ознаки алкогольного сп'яніння: невиразна мова, різкий запах з рота і нерівна ходьба. Але проходити перевірку на Драгер він відмовився.

Виявилося, що чоловік викрав машину з боксу і прямував «на пошуки пригод». Якби його не помітили патрульні, про крадіжку стало б відомо тільки на наступний день.

На місце прибула слідчо-оперативна група, її співробітники розшукали можливого власника авто. Чоловік повідомив, що його машина дійсно знаходилася на СТО, і про те, що хтось катається на ній в нетверезому вигляді по місту, йому було невідомо.

Правоохоронці оформили правопорушення і зазначили, що швидше за все, автомобіль буде відправлений на штрафмайданчик. Якщо його власник офіційно підтвердить, що це викрадення, буде розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Крім того, п'яному викрадачеві загрожує покарання за водіння в нетверезому вигляді і без документів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: