У Києві вперше за 50 років помили радянську мозаїку на Березняках

У Києві вперше за 50 років помили радянську мозаїку на Березняках
Автором мозаїки є Ірина Перова
Фото скріншот

Волонтери прибрали пил та мох з плитки, очистили мозаїку від оголошень

У Києві на Березняках активісти ініціативи «Києве, мий» разом із місцевими жителями відмили мозаїку на спортивному клубі «Рубін». Відповідне відео з’явилося на сторінці спільности у Facebook.

Волонтери прибрали пил та мох з плитки, очистили мозаїку від оголошень на панно, яке розташоване за адресою вулиця Миколайчука, 11.

За словами ініціатора відновлення мозаїки Романа Ткаченка, панно помили вперше за 50 років. Автором мозаїки є Ірина Перова.

Нагадаємо, 24 квітня у столиці відбулись толоки більш як на 20 локаціях – у парках, скверах, набережних та найбільш популярних місцях відпочинку. Під час толок висаджували дерева й кущі, перекопували лунки, прибирали парки, сквери, лісові зони, ліквідовували несанкціоновані сміттєзвалища. До працівників районних підприємств «Київзеленбуду» та лісопаркових господарств долучилася й громадськість.

Спільними зусиллями за кілька годин у столиці висадили більше 120 дерев (дуби, клени, верби, липи, катальпи) та понад 650 кущів (бирючина, спірея, барбарис, ялівець і туї).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: