У Київському СІЗО з’явилися платні камери (фото)

У Київському СІЗО з’явилися платні камери (фото)
У камерах свіжий ремонт і нічого надзвичайного не пропонується
Фото: Денис Малюська, Facebook

Вартість розміщення у Києві залежить від терміну, за який здійснюється оплата

Сьогодні, 8 травня, Міністерство юстиції запустило функціонування платних камер з поліпшеними умовами розміщення в українських слідчих ізоляторах.

Першими такі камери з’явилися у Київському СІЗО – запрацювали 4 камери: одна 2-місна, одна 3-місна та дві 4-місні. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що вартість розміщення у Києві залежить від терміну, за який здійснюється оплата: 2 тис. грн за добу, 8 тис. грн за тиждень та 12 тис. грн за місяць.

12_102

11_81

«Для зручності на наступному тижні забезпечимо можливість оплати онйлан на сайті «Онлайн будинок юстиції». Отримані кошти СІЗО будуть спрямовувати на підтримання належних умов утримання у безкоштовних камерах та на покриття собівартості утримання камер з поліпшеними умовами», - повідомив Малюська.

Він спростував чутки, що це VIP-камери. «Це точно не «ВІП-камери», як видно із фотографій нічого надзвичайного ми не пропонуємо і не забезпечуємо. Ми надаємо можливість користуватися більшою ніж звичайно площею камер, а також базовим обладнанням на кшталт холодильника, телевізора або столового приладдя. Ну і ремонт не сторічної давнини, як це часто трапляється у наших слідчих ізоляторах», - сказав міністр.

«Як і раніше, ми забезпечуємо функціонування безкоштовних камер і їх стан не тільки не погіршиться, а навпаки буде поліпшений за рахунок доходів, які генеруватимуть платні камери», - додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: