В аеропорту «Київ» розширять міжнародну зону за рахунок внутрішнього терміналу

В аеропорту «Київ» розширять міжнародну зону за рахунок внутрішнього терміналу

Термінал для внутрішніх рейсів мало завантажений, в той час як основне навантаження з обслуговування пасажирів припадає на міжнародний термінал А

Аеропорт «Київ» імені Сікорського (Жуляни) проводить роботи зі створення зони для обслуговування міжнародних пасажирів на вільних площах терміналу D, через який виконується приліт і виліт внутрішніх рейсів. Про це повідомила avianews.com прес-секретар аеропорту Галина Богданенко.

За її словами, подібне рішення підприємство прийняло у зв'язку з тим, що термінал для внутрішніх рейсів мало завантажений, в той час як основне навантаження з обслуговування пасажирів припадає на міжнародний термінал А.

Проект передбачає перепланування терміналу D для того, щоб потоки пасажирів внутрішніх і міжнародних рейсів не перетиналися, а також створення сполучної галереї між терміналом А і зоною обслуговування міжнародних рейсів в терміналі D. Роботи в аеропорту розраховують завершити до літа.

Нагадаємо, за підсумками 1 кварталу 2018 року Жуляни показали зростання пасажиропотоку 50%. При цьому з 442 тис. пасажирів, обслужених в січні-березні, тільки 18,1 тис. осіб скористалися внутрішніми рейсами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: