Вибух у Києві: трьох дівчат прооперували, вони у стані середньої тяжкості

Вибух у Києві: трьох дівчат прооперували, вони у стані середньої тяжкості

Вибух пролунав 14 червня на вулиці Чорнобильській у Києві

За прогнозами лікаря, трьох дівчаток, яких прооперували, зможуть виписати вже в понеділок

Троє дівчат, які постраждали від вибуху автомобіля в Святошинському районі столиці, наразі прооперовані та знаходяться у стані середньої тяжкості. Потерпілий хлопчик досі перебуває у комі.

Про це в ніч проти п’ятниці повідомляє телеканал «112 Україна».

«Нам вдалось поспілкуватися із лікарем, який був присутній на операції, - трьох дівчат уже прооперували, вони знаходяться у стані середньої тяжкості. Хлопчик в операційному відділенні, він у комі. Його стан важкий», - розповіла журналіст.

Наразі потерпілий хлопчик знаходиться в операційній, з ним працюють офтальмологи.

«Він (хлопчик, - ред.) в операційній, там працюють офтальмологи, бо проникаючі сторонні тіла в обидва ока. Є множинні сторонні тіла носової порожнини, - там (працюють, - ред.) щелепно-лицеві хірурги», - розповів , в.о. заступника головного лікаря з хірургічної роботи.

За прогнозами лікаря, трьох дівчаток, яких прооперували, зможуть виписати вже в понеділок. Лікарі поки не прогнозують коли покращиться стан хлопчика.

Нагадаємо, близько 16:40 у четвер, 14 червня, на вулиці Чорнобильській у Києві стався вибух, в результаті якого постраждали четверо дітей. За інформацією поліції, діти гралися у дворі, забралися до припаркованого автомобіля, де знайшли і відкрили невідомий предмет, схожий на коробку. Вибух стався у момент відкриття коробки.

Ввечері в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун повідомляла, що у трьох постраждалих дітей стан стабільний. Проте хлопчик у важкому стані - у комі.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: