Вночі на території ТРЦ Gulliver сталася пожежа

Вночі на території ТРЦ Gulliver сталася пожежа
Пожежа виникла у двоповерховій будівлі на території ТРЦ
Фото: Інформатор

Рятувальники ліквідували пожежу близько 1:15

Вночі 18 січня в центрі столиці загорілася двоповерхова будівля на території ТРЦ Gulliver. Дим вкрив кілька кварталів навколо. Про це повідомляє Інформатор.

Двоповерхова будівля знаходиться на території, яку охороняють співробітники торгового центру. За словами охоронців, будова давно не використовувалася. Епіцентр спалаху знаходився на другому поверсі, в кімнаті розміром 5х5 м. Звідти полум'я частково поширилося на дах.

Близько 1:15 рятувальники ліквідували пожежу.

Попередньо, обійшлося без постраждалих.

Будова хоч і знаходиться на території, що охороняється, в неї все ж можна потрапити, обійшовши з іншого боку. Тому не виключено, що влаштувати пожежу могли безхатченки.

Поліцейські обійшли територію навколо, але нічого підозрілого не виявили. Точні причини загоряння встановить пожежна інспекція.

Нагадаємо, 16 січня близько 15:20  виникла пожежа у старовинній будівлі на вул. Грушевського, 4б. Це стародавній особняк роботи відомих київських архітекторів В. Ніколаєва, О. Шварценберга, пам‘ятка місцевого значення. Пожежа в ньому виникає вже не вперше.

Пожежу було ліквідовано 18:54. На місці події працювало 16 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 62 працівники особового складу.

Активістка Олена Терещенко переконана, що це був підпал. За її словами, наближений до Дмитра Табачника, колишнього міністра освіти і науки часів Януковича, забудовник-«інвестор» ТОВ «Грааль» «з 2009 року довів пам’ятку до аварійного стану, а тепер бажає винести пам'ятку з державного реєстру, щоб перебудувати її на багатоповерхівку – 160-метровий хмарочос».

 Дивіться також матеріали: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: