Водія автобуса, який збив на трасі тварину, притягнули до відповідальності

Водія автобуса, який збив на трасі тварину, притягнули до відповідальності
На водія, який збив на дорозі тварину, оформили протокол

Водій збив на дороза лося

Вчора ввечері, на 38 км автодороги Київ – Одеса, водій пасажирського автобуса Neoplan не врахував дорожню обстановку та здійснив наїзд на тварину. Про це повідомила патрульна поліція Київської області.

За словами 46-річного водія, він їхав по крайній правій смузі дороги  і відчув удар в лобове скло з правого боку. Після зупинки водій побачив, що збив лося. Тварина від зіткнення загинула на місці події. Автобус отримав механічні пошкодження лобового скла.

Патрульні поліцейські склали схему дорожньо-транспортної пригоди, відібрали пояснення та оформили на водія протокол за ст. 124 КУпАП.

Поліція закликає водіїв дотримуватись правил дорожнього руху і заходів безпеки під час керування транспортними засобами. У поїздці зважати на всі фактори, що можуть становити небезпеку для водія та інших учасників дорожнього руху: час доби, освітленість проїзної частини, дорожнє покриття, раптову появу тварин на дорозі, тощо. Обирати  таку швидкість руху, аби мати змогу постійно контролювати транспортний засіб і ситуацію довкола.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що у місті Яворів на Львівщині, їздив по місту на авто та зі зброї стріляв у безпритульних собак.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: