Японський сад, геодезичний купол: яким стане Співоче поле після реконструкції (фото)

Японський сад, геодезичний купол: яким стане Співоче поле після реконструкції (фото)
На Співочому полі з'явиться Японський сад

Гроші на оновлення інфраструктури Співочого поля будуть виділені з міського бюджету - інші витрати візьме на себе компанія-оператор

У столиці розпочинається капітальний ремонт Печерського ландшафтного парку «Співоче поле».

Всю територію поділять на тематичні зони, також на майданчику облаштують сучасні фуд-корти і геодезичний опалювальний купол для проведення виставок та інших заходів. Крім того, на території з'явиться Японський сад. Про це на прес-конференції розповів керівник компанії-оператора, яка займається облаштуванням парку, Денис Погорілко.

Інфраструктура

Оновлення «Співочого поля» почнеться з інфраструктури. Там замінять лавочки, освітлення, відремонтують асфальт, побудують нові сучасні туалети і т.д:

«Пройде глобальне оновлення парка- це буде нове комфортне покриття, з'являться нові елементи благоустрою. Уже через кілька місяців відвідувачі зможуть оцінити все це особисто. А найближчим часом у нас планується масштабна виставка тюльпанів «Навколо світу». Переходячи від композиції до композиції, кожен наш гість зможе «побувати» в Нью-Йорку, Венеції або в Ріо», - повідомила начальник відділу садово-паркового господарства «Київзеленбуд» Олена Зубкова.

Зони

Ландшафтний парк «Співоче поле» поділять на чотири тематичні зони. Там з'являться зона для закоханих, зона активного відпочинку, дитяча зона і релакс-зона. Кожна матиме свої особливості. Наприклад, в зоні для закоханих з'явиться кінотеатр з пуфами під відкритим небом і місце для весільних фотосесій. У дитячій зоні буде більше 15 локацій, дитячі атракціони і контактний мінізоопарк.

За словами Погорілка, все буде обладнано так, щоб кожен гість міг знайти для себе щось цікаве: «У Нью-Йорку є Центральний парк, про який всі знають і де багато хто проводить свій вільний час. Там є зоопарк, катки, галявини для спортивних змагань, дитячі ігрові майданчики та інше. Ми хочемо створити щось подібне в Києві. Особливе місце для всієї родини, де об'єднується природа і розваги. І куди можна прийти всією сім'єю або великою компанією. Ми хочемо, щоб Співоче поле стало візиткою столиці».

Геодезичний купол і фестивалі

Також на території ландшафтного парку «Співоче поле» з'явиться опалювальний геодезичний купол для проведення різних заходів. В першу чергу - для виставок світового рівня. «Це будуть популярні виставки, які проходять в різних куточках світу. Серед яких «Да Вінчі», «Гра престолів», «Лего». А тепер вони з'являться і в Україні - на території Співочого поля», - повідомив заступник керівника компанії GrandEvent Дмитро Варналій.

«Крім цього, у нас вже заплановано величезну кількість цікавих подій на цей рік. Чотири виставки квітів, три концерти з зірками естради, лицарський турнір, вогняне шоу Fire Fest, виставка дерев'яних скульптур, фестиваль вина і сиру, фестиваль дронів, фестиваль ретроавтомобілів і багато іншого. Ми намагаємося скласти незвичайну і захоплюючу програму, яка буде цікава як для киян, так і для гостей столиці», - сказав він.

Точна вартість ремонту ще невідома. Гроші на оновлення інфраструктури будуть виділені з міського бюджету - інші витрати візьме на себе компанія-оператор.

Нагадаємо, що вже 27 квітня на території Співочого поля стартує виставка тюльпанів «Навколо світу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: