Обстріл енергоб'єкта на Київщині: влада звернулася до мешканців регіону

Обстріл енергоб'єкта на Київщині: влада звернулася до мешканців регіону
Українців просять максимально раціонально підійти до споживання електроенергії
фото з відкритих джерел

Влада просить мешканців Київщини максимально обмежити використання електроенергії з 17 до 23 години

Російські загарбники вранці 15 жовтня випустили ракети по Київщині. Удар прийшовся по енергетичній інфраструктурі регіону. У зв'язку з цим влада закликала мешканців Київської області обмежити використання електроенергії.

«Після підступного обстрілу об'єкта енергетичній інфраструктурі на Київщині, маємо серйозні наслідки, але їх можна мінімізувати. Все, що необхідно – сьогодні максимально раціонально підійти до споживання електроенергії», – повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Посадовець зазначив, що це дозволить пройти ці труднощі усім нам менш помітно. За його словами, якщо цієї поради не дотриматися, виникнуть ускладнення.

«Тому, моє звернення абсолютно просте: жителі Києва та Київщини, будь ласка, сьогодні максимально обмежте використання електроенергії з 17 до 23 години», – написав Тимошенко.

Нагадаємо, о сьомій годині ранку мешканці Києва у соцмережах повідомили про вибух. Він стався ще до повітряної тривоги, через кілька хвилин її оголосили по всій Україні. Соцмережі зазначали, що Росія, ймовірно, здійснила пуск ракет Х-101 зі стратегічної авіації Ту-95МС з Каспійського напрямку. Менше через годину голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив, що російські загарбники вранці 15 жовтня вдарили ракетами по Київщині. Удар прийшовся по одній із громад.

«Укренерго» попередило про можливі застосування графіків аварійних відключень внаслідок ракетних ударів по інфраструктурі Київщини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: