Блокада Борщагівки. Фоторепортаж з реконструкції однієї із найголовніших магістралей Києва

Блокада Борщагівки. Фоторепортаж з реконструкції однієї із найголовніших магістралей Києва
Ремонт транспортної розв'язки у Києві

У Святошинському районі триває ремонт транспортної розв’язки

На початку вересня на транспортній розв'язці на перетині проспекту Леся Курбаса з вулицями Гната Юри та Володимира Покотило розпочалися ремонтні роботи, які завдали столичним водіям чимало клопоту.

Так, мешканцям Михайлівської та Микільської Борщагівок для того, щоб дістатися центру столиці треба робити немалий гак. Ділянку ремонтних робіт можна об’їхати по бульвару Кольцова, вулицями Сім'ї Сосніних та Академіка Корольова.

За інформацією «Главкома», реконструкція частини розв’язки буде тривати ще приблизно два місяці, це якщо роботам не завадять морози. Реконструкцію другої частини розпочнуть вже навесні.

А поки водіям треба набратися терпіння і в години пік терпляче стояти у заторах.

В столиці також тривають ремонтні роботи на Набережному та Залізничному шосе, вулицях Олени Теліги, Володимирській, Льва Толстого, Вільгельма Котарбінського.

На Набережному шосе покладено нижній шар асфальтобетонного покриття на площі 6 тис. кв. м, на вулиці Володимирській – верхній шар дорожнього покриття на ділянці від бульвару Тараса Шевченка до вулиці Богдана Хмельницького. Завершено асфальтування проїжджої частини Залізничного шосе та вулиці Вільгельма Котарбінського.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв про масштабну пожежу на ринку «Колібріс», який розтошований як раз під транспортною розв'язкою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: