В ЄС вирішили не називати жодних дат щодо безвізу для України, - МЗС

 В ЄС вирішили не називати жодних дат щодо безвізу для України, - МЗС

На сайті Європейського парламенту зникла дата розгляду питання про лібералізацію візового режиму для України

Прогнозовану дату розгляду для України безвізового режиму прибрали з сайту Європарламенту. Раніше цю дату кілька разів переносили. І вчора орієнтовну дату слухання прописали на 3 квітня 2017 року. Тепер і ця дата зникла. Речниця вітчизняного міністерства закордонних справ Мар’яна Беца прокоментувала чому у ЄС вирішили не називати жодних дат.

Про це повідомляє УНН.

«Європейський парламент вже дезавуював цю інформацію знявши її з індикативного календаря і цю інформацію. І ми отримали запевнення від наших європейських партнерів про те, що це буде набагато швидше і ми дуже сподіваємося, що дійсно відповідально підійдуть і безвізовий режим буде надано найближчим часом», – розповіла речниця МЗС.

Нагадаємо, на сайті Європейського парламенту зникла дата розгляду питання про лібералізацію візового режиму для України.

Відповідна інформація наразі відсутня на картці питання «Треті країни, громадяни яких підлягають або звільняються від вимог щодо отримання візи: Україна» на сайті ЄП. Наразі розділ щодо прогнозованої дати розгляду питання відсутній.

Раніше на офіційному сайті Європарламенту як орієнтовна дата затвердження ЄС безвізового режиму для українців з’явилася дата 3 квітня 2017 року.

У прес-службі ЄП заявили, що голосування Європарламентом щодо затвердження лібералізації візового режиму з ЄС для українців не було відтерміновано до квітня 2017 року, а дата помилкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: