Адвокат Трампа назвав розслідування щодо втручання РФ у вибори «майже незаконним»

Адвокат Трампа назвав розслідування щодо втручання РФ у вибори «майже незаконним»
Адвокат Трампа та екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані 

Розслідування Мюллера адвокат назвав «майже незаконним і дуже неетичним»

Розслідування щодо ймовірних зв'язків передвиборчого штабу Дональда Трампа із Кремлем саме має стати предметом розслідування.

Про це заявив адвокат Трампа, екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані в ефірі телеканалу CNN, пише DW.

«Я вважаю, що розслідування (спецпрокурора Роберта  Мюллера - ред.) саме має стати предметом розслідування. Не через Мюллера, а через це нині уже майже незаконне і дуже неетичне розслідування російського сліду», - заявив Джуліані.

Він додав, що пропоноване ним розслідування має проводити міністерство юстиції, а сам Мюллер та його команда не мають стати його предметом.

Сам Трамп вкотре назвав розслідування Мюллера «полюванням на відьом».

«Не було ніякої змови з росіянами, тож тепер вони шукають перешкоджання (правосуддю - ред.) у відсутності змови з росіянами. Гучна змова з росіянами була фальшивкою», - написав Трамп у Twitter 17 червня, поскаржившись при цьому на «подвійні стандарти» через відсутність розслідування щодо Гіларрі Клінтон.

Як відомо, у США проводиться кілька паралельних розслідувань, у тому числі у ФБР (на чолі зі спецпрокурором Робертом Мюллером) та Сенаті, щодо втручання Росії в президентські вибори у Сполучених Штатах.

Також повідомлялося, що спецпрокурор Мюллер закінчить розслідування щодо Трампа до вересня.

Як відомо, президент США Дональд Трамп вимагатиме від міністерства юстиції США з'ясувати чи було втручання ФБР в його передвиборчу кампанію.

Нагадаємо, раніше у комітеті з питань розвідки Сенату США офіційно погодились із висновками про втручання Росії у вибори президента США в 2016 році для досягнення перемоги Дональда Трампа.

Також Сенат США опублікує компромативні пости з Facebook, які мають підтвердити втручання РФ у президентські вибори.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: