Росія втручалася у вибори в США на користь Трампа - Сенат

Росія втручалася у вибори в США на користь Трампа - Сенат
Виборча кампанія у США

«Зусилля Росії були широкими, складними і були здійснені за наказом особисто Путіна з метою допомогти Трампу», - заявив сенатор Ворнер

У комітеті з питань розвідки Сенату США офіційно погодились із висновками про втручання Росії у вибори президента США в 2016 році для досягнення перемоги Дональда Трампа

Про це повідомили сенатори Річард Берр та Марк Ворнер, пише «Голос Америки».

«Наші співробітники дійшли спільної думки, що висновки розвідки були точними і відповідають ситуації. Зусилля Росії були широкими, складними і були здійснені за наказом особисто Путіна з метою допомогти Дональду Трампу та нашкодити Гілларі Клінтон», - заявив Ворнер.

Як вказано у висновку, комітет витратив 14 місяців переглядаючи джерела, проведену роботу та аналітику, аби перевірити дані американської розвідку про втручання Росії у вибори США.

«Ми не бачимо підстав ставити під сумнів висновки розвідки. Немає сумніву, що Росія доклала безпрецедентних зусиль, щоб втрутитись у вибори 2016 року», - написали сенатори.

Нагадаємо, Сенат США опублікує компромативні пости з Facebook, які мають підтвердити втручання РФ у президентські вибори.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: