Активісти «Національного опору» засудили торгові відносини українських політиків з Росією

Активісти «Національного опору» засудили торгові відносини українських політиків з Росією
Фото: Українське Фото

«Продовження ведення торгівлі з агресором - це крах ідей Революції Гідності»

Активісти громадської організації (ГО) «Національний опір» засудили торгові відносини українських політиків з Російською Федерацією. Про це вони заявили під час брифінгу в прес-центрі інформаційного агентства «Українські Новини».

«Продовження ведення торгівлі з агресором - це крах ідей Революції Гідності та нівелювання смертей всіх численних бійців, які принесли в жертву себе, своє здоров'я заради національної ідеї під час бойових дій в зоні АТО. Це морально-етичний принцип, який вимагає категоричності і послідовності», - зазначив голова ГО «Національне опір» під псевдонімом «Друг «Сталкер».

Також в брифінгу взяли участь голова ГО «Хайтарма Крим» Марлен Місіратов, голова ГО «Невідомий патріот» Сергій Антонов і активіст руху «Традиція і порядок» Богдан Ходаков.

Учасники брифінгу вимагають негайного припинення торгівлі з країною-агресором. Особливо ця вимога стосується бізнес-структур, що контролюється українськими політиками і чиновниками, а також їх сім'ями.

На думку учасників конференції, це стосується таких осіб, як, зокрема, господарів мережі гіпермаркетів «Епіцентр» Олександра і Галини Герег, депутата ВР Романа Мацоли, власника торгової марки «Перша приватна броварня» та фармацевтична компанія «Фармак», продукція якої вільно продається в окремих районах Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), при тому, що брат власниці компанії Павло Жебрівський є головним аудитором НАБУ.

«Національний опір» вже ініціювала відповідні звернення у вигляді петицій на веб-сайтах Верховної Ради України, президента України, Кабміну і закликала всіх свідомих громадян України підтримати боротьбу проти торгівлі з окупантом.

Організатори брифінгу поінформували, що звертаються до Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) з проханням вносити до списку санкцій кожне підприємство, що торгує з ворогом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: