Американці просять Трампа визнати Сороса терористом

Американці просять Трампа визнати Сороса терористом
Фінансист Джордж Сорос

Петицію на сайті Білого дому підписали понад 63 тисячі американців

Більше 60 тисяч людей підписали петицію з проханням до президента США Дональда Трампа визнати американського мільярдера Джорджа Сороса терористом, випливає з тексту петиції на сайті Білого дому.

Наразі петицію підписали понад 63 тисячі осіб. Для її розгляду Білим домом необхідно набрати ще 36 тисяч 801 підпис до 19 вересня 2017 року.

У тексті петиції йдеться, що «Джордж Сорос навмисне і на постійній основі намагався дестабілізувати і здійснювати інші акти насильства проти Сполучених Штатів і його громадян».

У зв'язку з цим, як вважають підписанти петиції, «федеральний уряд США і Міністерство юстиції повинні негайно оголосити Джорджа Сороса і всі його організації та їх членів терористами» і «вилучити все його особисте майно і активи в рамках Закону про конфіскацію громадянського майна».

Джордж Сорос - американський фінансист і інвестор. Його діяльність викликає неоднозначну оцінку: про мільярдера часто говорять як про фінансового спекулянта. Компанія Сороса Quantum майже за 40 років своєї роботи заробила рекордні для хедж-фондів 35 мільярдів доларів. Тільки на іпотечній кризі в США фінансист виручив за 2 роки близько мільярда доларів. Активно Сорос займається і політикою: його фонди неодноразово звинувачувалися в організації зміни влади в низці держав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: