Апеляційний суд заборонив скандальне будівництво АЗС у Києві

Апеляційний суд заборонив скандальне будівництво АЗС у Києві
Розтрощена після протестів автозаправна станція, 4 жовтня 2017 року
Фото: Главком

Раніше суд першої інстанції відмовив у задоволенні клопотання прокуратури щодо арешту земельної ділянки та заборони будівництва на ній

Апеляційний суд Києва 5 жовтня наклав заборону на будівництво автозаправної станції на земельній ділянці, розташованій на перетині вул. Ревуцького та Анни Ахматової.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«Київська місцева прокуратура № 2 в суді апеляційної інстанції домоглася накладення арешту на земельну ділянку, розташовану на перетині вул. Ревуцького та Анни Ахматової у Дарницькому районі м. Києва. Крім того, рішенням суду накладено заборону будівництва на зазначеній ділянці автозаправного комплексу», - йдеться у повідомленні.

Раніше суд першої інстанції відмовив у задоволенні клопотання прокуратури щодо арешту земельної ділянки та заборони будівництва на ній. Рішення було оскаржено в апеляційному суді.

Крім цього, наразі в Господарському суді Києва триває розгляд позову столичної прокуратури щодо знесення автозаправної станції.

Нагадаємо, в середу ввечері учасники мітингу розгромили скандальну АЗС «Окко» на вулиці Ревуцького в Києві. Пізніше стало відомо про те, що при розгромі АЗС постраждали 14 осіб.

Як відомо,  наприкінці вересня сталися запеклі сутички між активістами та правоохоронцями на місці будівництва скандальної АЗС на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової. Під час протистояння авто поліції наїхало на активіста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: