Архиєпископа-забіяку з УАПЦ відправили на покаяння до монастиря

Архиєпископа-забіяку з УАПЦ відправили на покаяння до монастиря

Архієпископ УАПЦ Мстислав у ніч на 28 вересня розважався з дівчатами та іншими священнослужителями у тернопільському барі


Архієпископ Тернопільський і Подільський Української автокефальної православної церкви Мстислав (Гук), що брав участь в нічних гуляння з танцями і бійкою в нічному клубі Тернополя, відправлений на покуту в монастир. Патріархія призначила в Тернопіль тимчасово виконуючого обов’язки єпархії

Таке рішення прийняв архієрейський собор УАПЦ, який відбувся у Києві 18 жовтня, повідомляє Релігійно-інформаційну службу України.

«Архиєрейський Собор вирішив відправити архиєпископа Тернопільського і Подільського Мстислава на покаяння в один із монастирів УАПЦ. Тимчасово виконувати обов’язки керуючого буде митрополит Галицький та Івано-Франківський, керуючий Івано-Франківською єпархією УАПЦ Андрій (Абрамчук)», — повідомив  після завершення Собору секретар Патріархії УАПЦ отець Віталій Даньчак.

Щодо двох священиків та іподиякона, то Собор тимчасово відсторонив їх від пастирських обов’язків, зазначив секретар Патріархії. Окрім того, в УАПЦ створили комісію, яка протягом місяця проведе розслідування у справі.

Нагадаємо, що архієпископ Української автокефальної православної церкви Мстислав у ніч на 28 вересня розважався з дівчатами та іншими священнослужителями у тернопільському барі «Сіті». Це «розвага» закінчилося бійкою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: