Бабкін вважає що тисячі загиблих на Донбасі - це всього лише політика? (ВІДЕО)

Бабкін вважає що тисячі загиблих на Донбасі - це всього лише політика? (ВІДЕО)

Бабкін каже, що не може зробити «популістські заяви», бо має «совість»

Співак Сергій Бабкін, концерт якого у Львові був скасований після протестів громадськості, заявив, що є далеким від політики.

У своєму відеозверненні, розміщеному після зриву концерту, він не конкретизує, що саме має на увазі, лише зазначає, що не є військовим. Очевидно, така позиція співака була оприлюднена у відповідь на заклики громадськості визнати Росію агресором.

«Я патріот своєї країни. Я люблю свою країну. Я стараюся заради своєї країни і для своїх людей. Ті, хто знають мене, знають, що я музикант, і далекий від політики, і я не військовий. Вони знають, що я говорю зі сцени, кажу своїми піснями. Мені дуже шкода, що ті люди, які забороняють нам проводити концерт, вважають, що їх позиція вище, ніж ваша», – сказав Бабкін.

Крім того, у своєму зверненні, оприлюдненому на Facebook, співак заявив, що від нього вимагали зробити «популістські заяви».

«Мені було б набагато простіше зробити ті популістські заяви, які вимагали від мене, але як бути зі своєю совістю?», - написав він.

Як повідомляв «Главком», у Львові в суботу, 7 жовтня, активісти правих організацій влаштували блокаду перед клубом «Малевич», де о 19:00 мав розпочатися концерт Сергія Бабкіна, оскільки він неодноразово виступав у Росії та в анексованому Криму. Між поліцією та активістами почалися сутички. Кількох найактивніших затримали. Пізніше концерт було скасовано.

Нагадаємо, відповідно до даних ООН, станом на травень в Україні загинули мінімум 10 090 людей, 2777 з яких – цивільні особи. Ще 23 966 осіб отримали поранення. В ООН наголошують, що це консервативна оцінка, а реальні цифри, ймовірно, вищі. Наведена кількість загиблих включає як бойовиків, так і українських військових, мирних жителів і 298 жертв катастрофи малайзійського Boeing 777, збитого у небі над Донбасом із російської зброї у 2014 році.

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, з початку 2015 року до 1 червня 2017 року загинули більше 1700 людей, які воювали на стороні «ДНР-ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: