Банкова за запитом «Главкому» озвучила зміст останніх телефонних переговорів Порошенка з Путіним

Банкова за запитом «Главкому» озвучила зміст останніх телефонних переговорів Порошенка з Путіним

В Адміністрації президента заявили, що не повідомляли журналістам про телефонні розмови Порошенка та Путіна через їхню безрезультатність

Під час загострення ситуації на Донбасі, для того, щоб зупинити постійні обстріли Авдіївки і відновити енергопостачання міста, а також щоб звільнити заручників, зокрема Олега Сенцова, Романа Сущенка, президент України провів дві телефонні розмови з президентом Росії.

Про це повідомила прес-служба Адміністрації президента у відповідь на запит редакції «Главкома».

«Ці контакти відбулися в координації з європейськими партнерами по «нормандському формату». Через те, що розмови були безрезультатними, окремого повідомлення не було», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, вчора російські ЗМІ повідомили, що з початку року Путін і Порошенко розмовляли по телефону чотири рази.

Як вже повідомлялось, редакція інформаційного агентства «Главком» тиждень тому відправила запит на Банкову щодо змісту цих переговорів.

Російська агресія на Донбасі та захоплення Криму – головна причина, через яку Київ та Москва опинилися у стані війни. Наразі ситуація на Донбасі вкотре загострилася через те, що ватажки «ДНР» і «ЛНР» сьогодні ввели «зовнішнє управління» на підприємствах української юрисдикції, які діють на окупованих проросійськими терористами територіях. 

Читайте також статтю: «Операція «Націоналізація». Ахметов – більше не король Донбасу?»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: