Барна заявив, що для інтимних відносин люди мають відвідувати спеціальні клуби

Барна заявив, що для інтимних відносин люди мають відвідувати спеціальні клуби
Олег Барна заявив, що його законопроект не порушує прав людини і Конституцію України

Депутат вважає, що штраф за «публічний прояв сексуальної орієнтації» не порушує прав людини

Народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Олег Барна впевнений, що законопроект про відповідальність за «публічний прояв сексуальної орієнтації», ініціатором якого він є, не порушує прав людини та Конституцію.

Про це депутат повідомив у коментарі Громадському.

Барна заявив, що його непокоять «деякі прояви розпущеності традиційного та нетрадиційного характеру». Він наголосив, що інтимні відносини людей не повинні бути публічними.

«Я ж традиційна людина не виходжу на вулицю і не кричу, що я традиційно сплю», — сказав він.

Депутат вважає, що для інтимних відносин люди мають відвідувати спеціальні клуби та подібні заклади, аби їх не бачили насамперед діти.

Барна підкреслив, що його законопроект не порушує прав людини і Конституцію України. За його словами, людина має право робити будь-що, доки вона не порушує прав інших людей, а «публічний прояв сексуальної орієнтації», на думку депутата, порушує права оточуючих.

На питання, хто має контролювати виконання запропонованих їм правил, Барна відповів, що в першу чергу це «саме суспільство та відповідні правоохоронні органи», додавши, що в деяких країнах є «поліція моралі».

Депутат також зазначив, що новий закон повинен мати чіткий регламент, процедури і норми. Участь у їх розробці, на думку Барни, мають брати правоохоронці та комісії у справах сім’ї та молоді при органах виконавчої влади.

Як повідомлялося, Олег Барна вніс у Верховну Раду законопроект, що передбачає штраф за «публічний прояв сексуальної орієнтації».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: