Безсмертний розповів про слабке місце Тимошенко

Безсмертний розповів про слабке місце Тимошенко
Роман Безсмертний

Якщо в Тимошенко і є раціональні речі, вони перебувають не в царині, яку суспільство готове прийняти, вважає Безсмертний

Юлія Тимошенко – геніальний політик, але в неї є слабке місце. Про це в інтерв’ю «Главкому»сказав колишній учасник політичної підгрупи мінської контактної групи Роман Безсмертний.

«Вона – геніальний політик, втомленість від якого у українців і світу не минала ніколи, але її вміння виживати у найскладніших умовах гідне поваги», - зазначив він.

На думку Безсмертного, у Тимошенко є шанси стати президентом України. «Але чи зможе вона позбутися зовнішньополітичного сприйняття?», - задається питанням політик.

«Як оцінюють українську опозицію, яка є немонолітною? Це лебідь, рак і щука. Але вирок такий: усі опозиційні рухи виступають проти влади і позиції Кремля. І тільки Тимошенко пов’язують із Путіним. Чому? Світові лідери пам’ятають її газовий контракт із Кремлем, який, по суті, став союзом Тимошенко і Путіна проти Ющенка. Але у українців, як демонструє соціологія, політична пам’ять коротка», - сказав Безсмертний.

За його словами, у Тимошенко «є дуже слабке місце – вже всім очевидний її популізм». «Якщо в неї і є раціональні речі, вони перебувають не в царині, яку суспільство готове прийняти. А маніпулятивні технології на кшталт намагань «заїхати» на сектор молоді або села не працюють. Політичні технології зараз працюють на конкретних людей, а не на абстрактних медиків, учителів і так далі. Рівень персоналізації політичних технологій сьогодні надвисокий – навіть у сільській місцевості 44% населення черпає інформацію з соцмереж», - зазначив Безсмертний

В першій частині інтерв’ю з Романом Безсмертним «Главком» вів мову про геополітичні наслідки виборів в США та подальшу долю Мінських перемовин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: