Bild: Провальний сезон в окупованому Криму показав ціну обіцянок Путіна

Bild: Провальний сезон в окупованому Криму показав ціну обіцянок Путіна
Фото news.allcrimea.net

Продавцям сувенірів і різних виробів доводиться нудьгувати день у день. І це незважаючи на те, що в Криму – пік сезону

Через три роки після того, як Росія окупувала український півострів Крим, німецький таблоїд Bild вирішив перевірити, чи є в Криму обіцяний президентом Володимиром Путіним підйом.

У своєму репортажі журналісти видання написали про кілька містечок Криму. Першим стала Євпаторія, розташована на західному узбережжі окупованого Криму. «На перший погляд, на місцевому пляжі є туристи. Але при більш детальному огляді виявляється, що в історичній частині міста – затишшя, у кав'ярнях і музеях практично нікого немає, шезлонги на пляжах порожні, – пишуть журналісти. – Продавцям сувенірів і різних виробів також доводиться нудьгувати день у день. І це незважаючи на те, що в Криму – пік сезону».

«Все стало важче. І в політичному, і у фінансовому плані», – розповідає один з місцевих продавців. Інший підтверджує: «Ми стали заробляти менше, а підйому, який нам обіцяв Путін, досі немає. Та ми й не впевнені в тому, що він узагалі буде». При цьому місцеві, як зазначає видання, погоджуються говорити тільки на вимкнену камеру, побоюючись російських спецслужб: «Все стає так само, як і раніше: у нас всюди пропаганда, але при цьому багато хто боїться відкрито висловлювати свою точку зору».

«Після годинного перегляду кримського телебачення стає зрозуміло, що все хороше відбувається завдяки Москві, – продовжують журналісти. – Раніше, при Україні, все, мовляв, було погано. Сьогодні ж усе добре. Якщо ж зараз щось не функціонує належним чином, то винні інші, попередники».

«Все невтішно, – констатує власниця журнального кіоску біля пляжу Євпаторії на ім'я Світлана. – Зараз торгівлі немає. Раніше тут завжди було повно народу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: