Білорусь запевняє ООН, що не забороняла в'їзд Геращенко

Білорусь запевняє ООН, що не забороняла в'їзд Геращенко

Постійне представництво Білорусі при ООН спрямувало листа до генсека ООН про те, інформація про проблеми з в'їздом до Білорусі першого віце-спікера Верховної Ради, учасника гуманітарної групи в Мінську Ірини Геращенко не відповідає дійсності.

Про це на своїй сторінці у Facebook з посиланням на європейських дипломатів, які працюють в Нью-Йорку, написала сама Ірина Геращенко.

"Це означає одне з двох: або центр не інформує своїх білоруських дипломатів про "чорні списки", куди за вимогою ФСБ було внесено і першого віце-спікера, про що МВС Білорусі ОФІЦІЙНО поінформувало українську сторону. Або Мінськ визнав свою помилку і скасував "чорний список", бо ж дозвіл на в'їзд лише до 25 травня – а саме про це йдеться в другому листі, яким мені дозволяється в'їзд до Білорусі лише до 00 годин 25 травня 2016 року- це не означає "в'їзд без обмежень" , як про це пишуть білоруські дипломати в листі до Генсека Пан Гі Муна", – написала вона.

Геращенко також опублікувала документи білоруського МВС, у яких повідомлялося спершу про заборону, а потім про обмеження в'їзду Геращенко в країну.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: