Бойовики обстріляли Новотошківське з гранатометів

Бойовики обстріляли Новотошківське з гранатометів

Противник 7 разів порушував режим припинення вогню

Російсько-окупаційні війська у п'ятницю 7 разів порушили режим припинення вогню, причому під Новотошківським застосовувалася заборонена важка артилерія.

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

«Упродовж поточної доби, від 7-ї ранку і до 18 години вечора противник продовжував збройні провокації проти наших військ. Противник 7 разів порушував режим припинення вогню, в одному випадку із забороненого Мінськими домовленостями озброєння», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку по позиціях у районі населеного пункту Новотошківське бойовики вкотре застосували артилерію калібру 122 мм та гранатомети, а по захисниках Троїцького вівся вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. Українські військові дали на це адекватну відповідь.

Водночас на Донеччині проти оборонців Зайцевого незаконні збройні формування використали гранатомети та стрілецьку зброю. На Маріупольському ж напрямку їхня активність була незначною - зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь по позиціях Об'єднаних сил поблизу Кам’янки, Лебединського та Гнутового, йдеться у вечірньому зведенні.

«В ході бойових дій поточної доби втрат серед українських захисників немає. Втрати противника уточнюються», - зазначають у штабі ООС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: